19 Nisan 2015 Pazar

Çocuk Kıyafeti etkinliği ürünlerim:))

Herkese iyi geceler. 23 Nisan'a kadar bitirmeye karar verdiğimiz ürünlerimi paylaşayım sizinle. 














Bu kıyafetler çok tatlı iki kardeş için. Ablamızın elbisesi çok güzel oldu bence. Dün ve bugün de bir yaşındaki kardeşini sevindirmek istedim. Hızlı karar verince istediğim gibi olmadı. En başta kumaşı erkek çocuğuna hitap etmiyormuş. ( Çok bilmiş kızımın lafı)

Henüz tam da bitiremedim. Ev işi, yemek bulaşık,... Pijamanın paçasına lastik geçirmem ve iğneyle tutturduğum yerlere çıt çıt yaptırmam lazım. Bu da ancak hatfa arası vakit bulursam olacak şeyler.
Bir de ayrı ayrı göstereyim.
Bu pantolonun modeli ekim 1994 kalıbından. Kumaşım penye oluncu şalvar pijama gibi oldu. Gerçi sıcaklar başlayınca efil efil giysin diye düşündüm. Kumaş nedeniyle bir ağırlığı olmadı pantalonun.
Elbise daha düzgün oldu. Modelim yeni. 2014 ün temmuzuna ait. Çok da revaçta bir modeldi hem de. Böylece ben de dikmiş oldum.
İçini beyaz müslin kumaşla astarladım. Ama astarlamayı tam yapıp da kolları kapatamayınca kumaşından biye ile kolları temizledim.

Meşgul annenin öncülüğünü yaptığı etkinlik kıyafetlerimi da böylece bitirip, Atamızın armağanı Çocuk bayramının ruhuna uygun bir çalışma yapmış oldum. Çok keyif aldığım bir etkinlik oldu. Bence resmi bayramlarımızı kendi aramızda böyle etkinliklerle kutlamayı adet edinmeliyiz. Kendin dik Bloğu ile 29 ekimi, meşgul anne ile 23 nisanı gündeme getirdiğimiz gibi, 19 Mayısı da ihmal etmemeli, gençlerimizle de ilgilenmeliyiz.

Çok güzel, çok keyifli bir etkinlik oldu. Şimdi de diğer arkadaşlarımızın bloglarını gezeyim. Bakayım kim, neler yapmış?



13 yorum:

  1. İkiside cok güzel olmuş ellerinize saglik ayrica 19 mayista da siz bir etkinlik duzenleseniz biz de katilsak nasil olur :) sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim. 19 Mayıs fikrimi beğenmeniz de çok onurlandırdı beni. Ama bu konudaki yetersizliğimi bildiğimden sessiz bir teşekkür ediyorum. Ama yapılacak olsa en başta benim işime yarar. Bu vesileyle kendimi zorlayıp kızıma söz verdiğim elbiseyi dikebilirim.

      Sil
  2. ELlerine sağlık canım. Çok güzel olmuşlar. Erkek bebek için diktiğinde güzel olmuş.HAksızlık etme kendine. Sonuçta kız çocuğuna ne kadar basit bişey bile dikseydin yine de diğerini gölgede bırakacaktı :) Erkek çocukların kaderi bu sanırım :P
    Bende okuyunca postun sonunu yazacaktım , 19 Mayıs da da sen bir etkinlik düzenle diye :) Zehra Hanım benden önce yazmış :) Çok yaşasın :) Bence süper olur. Ben sene deyverem :) Ben katılırım kesin :) Öpüldün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim. 19 Mayıs etkinliğine gelince.... Yok ben bu işin altından kalkamam. En başta herkese duyuramam. Organize yeteneğim de yok. Yok yok. işi ehline bırakmak gerek. Ben iyi bir destekçiyimdir ama:))

      Sil
  3. Bu arada elbise kaç yaşa göre :) Çok beğendim. Etkinliğe yetişmez ama sonrasında bir arkadaşımın kızı için düşündüm. Dikebilirim :) Ellerine sağlık. Güzel günlerde giysin sahipleri inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim kusura bakma. Bu ara hastalıklarla da uğraşınca sayfaya giremedim. Elbise 6-7 yaş arası gibi. Henüz kızımıza da oğlumuza da giydiremedim. Sürpriz olsun diye de göz kararı diktim. ( İnşallah olur ya da biraz büyük olur seneye giyer:)))

      Sil
  4. Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar, güle güle giysin çocuklar. Bu arada etkinlik düzenlerseniz ben de katılırım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ancak ben fazla popüler bir sayfa değilim. Onun için geniş kitlelere hitap edememekten korkarım. Ama sizi desteklemekten şeref duyarım:)))

      Sil
  5. Cok guzel olmuslar ama cok bilmis kizina katiliyorum pantalon konusunda:))
    Ama dediginiz gibi sicaklar baslayinca efil efil giyer.
    Ellerinize saglik.
    Bir ufak rica: Yazi renginiz cok ciliz okumakta cok zorlandim. ( Eee tabi yasin ve goz bozuklugununda etkisini gozardi etmiyorum) Ama renk biraz daha koyu olsa daha iyi olacak okumak. Tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Yazı konusunda haklısınız. Hemen düzelteyim.

      Sil
  6. Çok sevindim. Artık siz de benim takibimdesiniz:))

    YanıtlaSil
  7. Elinize sağlık ikisi de birbirinden güzel:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğendiğiniz için

      Sil

Ne düşündüğünüz önemli