8 Mart 2015 Pazar

Nihayet benim de bir overlok makinem oldu.

Vay be nihayet uykularıma giren bir overlok makinem oldu benim de. Rüya gibi. Hatta sahip olacağıma bile inanmıyordum. En azından bir sene daha bekleyeceğimi tahmin ediyordum. Ne kadar kullanacağımı bilemiyorum ama öğreneceğim elbette. Biraz uğraştıysam sa henüz çözemedim. Size resmini göstereyim.














Yeni overlokçumla tanıştırayım. Janome marka olur kendileri. Janome'yi seviyorum. Sorunsuz, sağlam, kolay uyum sağlayabildiğim bir marka. Dikiş makinemle çok iyi arkadaş olduk. Umarım aynı dostluğu overlokçumla da sağlayabilirim. Modeli  204D















Şimdilik kalıcı bir yeri yok. Kâh o koltukta, kâh bu masada konaklıyor şimdilik. Henüz işsiz güçsüz. Ama en kısa sürede beraber ürünlerimi sergileyeceğiz. Önce kullanmasını öğreneyim de.
Ve ihmal ettiğimi düşünmeyin. Hepimizin kadınlar gününü kutlarım. Ama bütün sene içinde göstermelik düzenlenen topu topu bir gün de bazen bana yapmacık geliyor. Kadına şiddet almış başını gitmiş, toplumun en çok istismar edilen kesimi olmaktan kurtulamamış. Her zaman bir dışlanma, bir hakir görülme, en yakınlarınca bile üzerinden nemalanılma davranışlarıyla karşı karşıya kalmaktan kurtulamamışken. 
Bu senenin kadınlar gününü de daha güzel kutlayabileceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle kutlarım.

17 yorum:

  1. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  2. Kendime almış kadar mutlu oldum. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah doya doya kullanabilirim:)))

      Sil
  3. Ay ay ay nasıl güzel bişey bu :)) Çiçekleri bile var . Güzel günlerde güzel dikişlerde kullan canım benim. Çok sevindim . Sen iş yok diye düşünme sakın :D Ben sana toplu gönderirim , sen çeker overloğunu geri yollarsın bana :P Şaka bir yana tez elden kullanmaya başla. Hele penyelerde çok rahatlık :) İnce kumaşlarda. İçinde bu dikiş sevdası olduktan sonra eminim kısa zamanda çözersin sen onu :))
    Bu arada mailine cevap yazdım :) Cevap bekliyorum :)) Telefonum geldi artık tamirden .Her zaman bakabilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özledim seniii. Artık bir overlokum oldu ya. Terzi terzi overlok aramaya çıkmam. Sende istediğin kadar iş gönder bana iki elden çıkarırız aradan.

      Sil
  4. Iyi günlerde kullanın takipteyim sizi bana da beklerim http://gulumsetenhobiduragim.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama hoşgeldiniz. Hemen ziyarete geliyorum sizi.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. En güzel günlerde kullan canım bloğunu takipteyim banada beklerim. Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. Siz de benim takibimdesiniz :)))

      Sil
  7. hayirli ugurlu olsun, çok ozeniyorum el islerini çok seven bir blogger olarak bir dikisten anlamiyorum ama boyle blogger arkadaslara çok ozeniyorum, birgun ben de baslarim insallah. sevgiyle,
    takipteyim, merak edip bi bakmak istersen
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfanızı ziyaretimde anladım ki el hünerleriniz ve yaratıcılığınız çok canlı. İstemeniz yeter dikişe başlamak için. Başladıktan sonra da zevkine doyum olmuyor ve başaracağınızdan da eminim zaten.

      Sil
  8. Sizi yeni keşfettim bana da beklerim :) siyahdantel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz sayfama. Sizinle tanışmak ne güzel.

      Sil
  9. Bende janome 423s model makina kullamiyorum. Oberlok yapmak oluyor ama ayri bir aparat takmalısın. Onun yerine içinden çıkan kivir bük dişiyle overlok gibi oluryor. Bende bloguma beklerm.

    YanıtlaSil
  10. Bloğuma hoş geldiniz. Bahsettiğiniz o ayaktan ben de aldım. Hatta ince kumaşlarda işe de yarıyor. Teşekkür ederim. Bloğunuzu ziyarete geliyorum.

    YanıtlaSil

Ne düşündüğünüz önemli